BIOGRAFIJA


 

Nenad Paunović


 

Rođen je 1986. godine u Beogradu, gde je završio srednju muzičku školu, a potom i diplomirao na Fakultetu Muzicke Umetnosti u Beogradu, u klasi profesorke Nataše Mitrović. 

Od svoje dvanaeste godine nastupa i koncertrira kako solo, tako i sa velikim brojem autorskih i cover bendova, uključujući raznolike muzičke žanrove. 

Od cover bendova trenutni angažman nalazi u bendu Žane Prijić, a pre toga kao član bendova “BettyBoom”, “Euterpa”…

Tokom godina, ostvario je saradnju sa estradnim pojedincima kao što su Boris Režak, Tijana Dapčević, Tanja Banjanin, Vlado Georgijev, Ana Milenković, Bane Lalić, Bojan Ivanovski i drugi, a stalni je saradanik i izvođać na instrumentalnim i vokalno-isntrumentalnim projektima kao što su Balkubano, Nikka kvintet, Merry Gospel Choir i drugi. 

 

Nenad Paunović bio

Bojan Petković


 

Profesor Svetislav Maznić je otkrio talenat u ovom momku, davne jeseni kada ratovi bejahu. Kao i svaki učenik, težio je da svom učitelju uzvrati znanjem. Završivši srednju  muzičku školu, diplomirao je na Akademiji Muzičkih Umetnosti (harmonika i klavir), diplomirao je na britanskom koledžu ”SAE” (produkcija), pohađao jazz kamp na isturenom odeljenju  ”Berklee” u Atini…sasvim sigurno je ispunio očekivanja svih ljudi oko sebe. Ove, kao i ostale njegove diplome i priznanja, možete pogledati u njegovom stanu na zidovima-prašine bez. U svojoj karijeri sarađivao je sa eminentnijim muzičarima sa prostora stare Jugoslavije. Kada su u pitanju vokalne sposobnosti, dobar se glas daleko čuje.

Rođen 20.03.1985 godine

Nenad Paunović bio