BIOGRAFIJA


 

Goran Savić


 

 

Kao deo terapije posle teske povrede šake, jos u ranim tinejdžerskim danima, počeo da udara palicama u gumenu podlogu za vežbanje. Posle uspešnog oporavka, nastavio da vežba na pravom dobošu, kasnije i setu bubnjeva. Nekoliko godina svirao u lokalnim pop i rok grupama, a krajem devedesetih počeo profesionalno da se bavi muzikom.

Za 20 godina muzičkog staža, svirao je sa: Grupom Kal, Arhai, Mvp, Svi Na Pod, Bizar Bazar…i pevačima kao što su: Tanja Jovćević, Vlada Divljan, Nina Badrić, Tonči Huljić, Muharem Serbezovski, Ceca, Stoja, Šaban Šaulić, Marko Kon, Džej i mnogi drugi.

Snimio više albuma sa domaćim i stranim autorima.

Rođen 23.03.1976 godine. u Požarevcu

Goran Savić bio

Goran Savić


 

Doboš počeo da svira tek sa 16 godina, bez ikakve ambicije da se bavi muzikom. Vežba palicama je bila preporučeni vid terapije, posle teške povrede prsta…i ako ne bude u budućnosti nastavio da koristi palice za bubanj, njegovom prstu se loše piše, tj. uopšte  njim neće moći da piše. Za 20 godina muzičkog staža, svirao je sa: Grupom Kal, Arhai, Mvp, Svi Na Pod, Bizar Bazar…i pevačima kao što su: Tanja Jovćević, Vlada Divljan, Rambo Amadeus, Ceca, Stoja, Šaban Šaulić, Marko Kon, Džej i mnogi drugi.

Rođen 23.03.1976 godine.

Goran Savić bio